20211030 BoTV L7 200x150 L3EV03

LET OP: WEGENS CORONASITUATIE UITGESTELD TOT NAJAAR 2022
WAS: Zaterdag 30 oktober ➞ 18 december 2021 11:00-16:00 in De Stolp o.l.v. Erik Veenstra2021 12 18   Roemeens (beg hg) Erik Veenstra (Best of Theodor Vasilescu LIGHT 7)   AVIVA [NIEUWE DATUM].jpg50dpi

AVIVA-gezelligheid op een extra lange dansdag met minder moeilijke dansen van Theodor!
€ 25 (leden A.V.O.-verenigingen € 20). Opgeven vóór 4 december.

 

 


We zagen er allemaal erg naar uit om na ruim anderhalf jaar onze liefde voor de Roemeense dans bij AVIVA weer te kunnen oppakken met deze dansdag. Maar helaas... Het zal niet als een verrassing komen, dat het bestuur gezien de huidige coronasituatie voor de tweede keer heeft moeten besluiten om alle dansactiviteiten van de vereniging vooralsnog stop te zetten. Dat betekent dat ook deze dansdag niet door kan gaan.

Wanneer we de dansactiviteiten wel weer oppakken valt op dit moment nog niet te zeggen. Gezien de (uiteraard onder voorbehoud) reeds vol geplande agenda voor de rest van het dansseizoen, is er geen ruimte om deze dansdag alsnog ergens tussen te voegen. Deze verschuift daarom naar najaar 2022, de gebruikelijke periode voor deze jaarlijkse dansdag. We zullen je op de hoogte stellen zodra we de nieuwe datum gepland hebben en hopen je dan alsnog weer te kunnen begroeten!

We vinden het erg jammer, maar het is niet anders. Ondertussen, zet nog eens een Roemeense cd of dvd op om de liefde gaande te houden! ;-)


 

Van 1981 tot 2006 kwam de Roemeense choreograaf Theodor Vasilescu jaarlijks bij AVIVA. Sinds Theodor, die inmiddels de negentig nadert, niet meer naar Nederland komt, wordt de traditie van zijn gezellige dansweekenden voortgezet door Erik Veenstra. Hij put daarvoor dankbaar uit de rijke schat aan honderden dansen die Theodor in de loop der jaren heeft aangeleerd.

Dit seizoen organiseert AVIVA alweer voor de veertiende keer in januari zo'n weekend voor gevorderdenOmdat het daarbij over het algemeen om pittig dansmateriaal gaat, zijn deze weekenden niet geschikt voor wie minder danstechnische ervaring heeft. Toch is er ook veel materiaal van Theodor dat wel geschikt is voor deze doelgroep. Daarom voor de zevende keer deze speciale dansdag voor beginners en halfgevorderden.

Om de workshops met Theodor ook op deze dag qua sfeer en gezelligheid zoveel mogelijk te benaderen, hebben we gekozen voor een langere dansdag dan normaal, met daarin een eetpauze met bijzondere broodjes, soep e.d. (tegen kostprijs), net zoals dat altijd ging in de weekenden met Theodor.

Er is ruimte voor verzoeken; geef die wel van te voren door!

Geef je ruim op tijd op als je van een plaats verzekerd wilt zijn!

Erik met Theodor en Lia in 1982 Erik Veenstra met Theodor en Lia Vasilescu bij AVIVA op 14 oktober 2006

Erik met Theodor en Lia (†2018) in 1982 in Roemenië en in 2006 bij AVIVA