Logo A.V.O.
Zondag 29 mei 2022 13:00-17:00 in De Veste (bij Phoenix)2019 12 01   A V O workshop Mexicaans Bert Fledderus jpg50dpi

Een bijzondere extra gezamenlijke dansdag van de A.V.O.-verenigingen.
€ 20,00 (leden A.V.O.-verenigingen € 15,00, jongeren t/m 16 jaar € 10).

 

 

Shmulik Gov AriEen bijzondere extra workshop, gezamenlijk georganiseerd door de Apeldoornse verenigingen Phoenix en AVIVA onder de vlag van het Apeldoorns Volksdansoverleg.

Shmulik Gov-Ari is een zeer geliefde Israëlische dansdocent die om de paar jaar naar Nederland komt. Veel van de mooiste Israëlische dansen die wij doen zijn van hem afkomstig. Mis deze buitenkans niet!

Shmulik is een getalenteerde danschoreograaf en meesterdocent. Hij werd geboren in een orthodox Jemenitisch-joodse familie in Nahariya, Israël. Hij heeft meer dan 300 dansen gechoreografeerd, waarbij hij zowel muziek van duizenden jaren oud als hedendaagse stukken gebruikt. Zijn dansen vertellen zowel het verhaal van Israël als verhalen over het Israëlische leven.

Shmulik leidt internationale danskampen en seminars, zijn jarenlange ervaring en invloed op dans maken hem tot een gewaardeerde ambassadeur van Israëlische volksdans over de hele wereld.

Shmulik is beïnvloed door zijn multiculturele ervaringen in Acco, waar hij als tiener optrad met de populaire Beit Hagefen Israeli Folk Dance Group, een gezelschap bestaande uit zowel Israëlische Arabieren als Joden. Eind jaren 70 ging hij professioneel dansen met de wereldberoemde Karmon Dansgroep, die optrad in heel Israël, Europa en Zuid-Afrika.