aviva header

aviva 200Je kunt bij AVIVA in meerdere groepen dansen.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Hoe werkt de overlap op donderdagavond?

 

 

Dansen in meerdere groepen

Wanneer je toe bent aan de overstap naar een volgende groep, kan het zijn dat je toch graag ook bij je vorige groep wilt blijven dansen - omdat je het leuk en gezellig vindt of omdat je lekker veel wilt dansen of om wat voor reden dan ook. Natuurlijk is dat mogelijk - hoe meer zielen hoe meer vreugd - mits er plaats is.

Je kunt alleen in meerdere groepen dansen wanneer je dat hebt afgestemd met de dansleiding en met de ledenadministratie en wanneer je dus ook wat extra contributie betaalt.

Sommigen willen alleen gedeeltelijk bij een andere groep meedoen, bijv. alleen na of voor de pauze. Dat kan wel, maar omdat je dan steeds een deel van de les mist, kan de dansleiding t.o.v. de anderen niet bij alle dansen rekening met je houden.

 

Overlap op donderdagavond

Rond negen uur kan iedereen van beide groepen voor de gezelligheid even met elkaar meedansen, dus ook degenen die niet officieel in beide groepen dansen. De dansleiding kiest daar bewust een paar geschikte dansen voor uit en kan expliciet aangeven wanneer de overlap ingaat en wanneer deze beëindigd is. Meestal is dat ongeveer van tien voor tot tien over negen.

Dit moet natuurlijk niet ten koste gaan van de lessen. Houd er daarom rekening mee bij het binnenkomen en het weggaan: doe dat rustig! Kom of vertrek niet te vroeg of te laat en ga niet luid langs de kant staan praten. Wees voorzichtig met gaan staan kijken: sommigen voelen zich daar ongemakkelijk bij. Doe mee met de overlap of wacht anders even buiten de zaal.

NB Wanneer de coronasituatie dat vereist kan deze overlap vervallen en eindigt de eerste les om 20:55 uur, om de ruimte vrij te maken en te ventileren voor de volgende groep, waarvan de les begint om 21:05 uur. Momenteel is dat echter niet het geval en hanteren we de overlap wel.