Bals

Bals zijn extra dansactiviteiten, in aanvulling op de vaste wekelijkse groepslessen, waarbij vrijwel non-stop bekende dansen gedaan worden. Extra leuk is het wanneer tijdens een bal de muziek live verzorgd wordt door muzikanten. Je kunt lekker uit je dak gaan, dansen die je niet kent proberen op te pikken, plezier maken, zoveel mogelijk dansen meedoen en jezelf uitputten, of genieten door alleen maar te kijken en te luisteren...

Meestal kennen we in de loop van een dansseizoen verschillende bals: kletsbal (opening seizoen na de zomervakantie), A.V.O.-seniorenbal en -herfstbal en Nieuwjaarsbal (na de kerstvakantie). Ook hadden we lange tijd een slotbal voor de zomervakantie aan het einde van het seizoen; dit bal is vervangen door een bijzondere laatste les per groep. Daarnaast maakt een extra bal vaak deel uit van een andere activiteit, zoals lustrumfestiviteiten of een gezelligheidsweekend.

Bals zijn toegankelijk voor leden en niet-leden van alle danservaringsniveaus. Sommige bals zijn gratis, voor andere geldt een toegangsprijs.